Drone opnames

https://youtu.be/CDl2Y_npLW4

Drone beelden laten je de wereld zien vanuit een uniek perspectief. Drone beelden creëren sfeer in een video en geven de video meteen een professionele uitstraling.

Voor de thema’s Wonen, Werken en Recreëren zijn deze beelden van enorme toegevoegde waarde. Ik maak zowel foto’s als video’s met de drone.

Over de dronepiloot

Mijn naam is Mirre Oost. Ik ben gecertificeerd ROC-light dronepiloot. Met veel plezier vlieg ik met mijn Mavic Air boven de mooiste plekken in Nederland, om aan iedereen te laten zien hoe mooi de wereld van boven is! 

Referenties


We hebben prettig samengewerkt met Mirre. Ze is professioneel en maakt prachtige drone beelden. We zijn blij met het resultaat!
-Jacomijn Appeldoorn, Gemeente Neder-Betuwe

Binnen een dag een hele reeks video’s met Mirre opgenomen voor mijn online programma. Mirre let op de details, schiet de mooiste beelden en monteert alles tot professionele video’s. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat!
-Wanda Catsman, de Wandeltrainer


Werkwijze & tarief

Na het inventariseren van uw wensen, zoek ik de mogelijkheden uit wat betreft locatie, regelgeving en weersomstandigheden. Staan alle lichten op groen, dan kunnen we een datum plannen! U bent uitgenodigd om bij de opnames aanwezig te zijn, of ik kan de opnames maken aan de hand van een wensenlijstje. U krijgt de beelden binnen een week opgestuurd. Moeten er nog wijzigingen komen? U krijgt één keer de kans om feedback te leveren op het beeldmateriaal. Daarna is de oplevering definitief.

Het laten maken van drone opnames kost €750 per dag exclusief btw, inclusief intake en vluchtvoorbereiding. Foto’s kunnen soms in één dag gemaakt en geleverd worden en bij videobeelden moet u rekening houden met een montagetijd van 1 à 2 dagen.

Contact

Wilt u gelijk een afspraak maken om luchtbeelden te laten maken, of heeft u eerst nog vragen?
Voor vragen en offertes kunt u contact opnemen met Mirre Oost: mirre@sunshinefilms.nl
U kunt mij ook toevoegen op LinkedIn.

Hopelijk tot snel!